IS Open 2014

05/11/2013

Maailman huippulautailijat Iso-Syötteelle

Iso-Syöte sai järjestettäväkseen ensimmäistä kertaa World Snowboard Tourin osakilpailun. Kilpailun viiden tähden status viestii kansainvälisen TTR-organisaation luottavan hyvin paljon tapahtumajärjestäjä Kustom Promotion:iin sekä tapahtumapaikkana Iso-Syötteeseen.

IS Open kilpaillaan  2.-5.4.2014. Viiden tähden statuksen ansiosta se antaa kilpailijoille hyvät mahdollisuudet kerätä runsaasti ranking pisteitä. IS Openin palkintopotti on huikeat US 50.000$.

Slopestyle on ensimmäistä kertaa lajina Olympialaisissa. Slopestyle on lumilautailulaji, jossa lautailijat tekevät erilaisia temppuja rinteeseen rakennetuissa suorituspaikoissa, hyppyreissä ja liukupinnoilla. Tuomarit arvostelevat suoritukset niiden vaikeusasteen ja näyttävyyden perusteella. Suomalaiset lautailijat ovat Sotshin Olympiarinteissä vahvoja mitaliehdokkaita.

Vaikka Iso-Syötteelle odotetaan lumilautailun maailman kärkinimiä, pääsevät myös kaikki innokkaat haastamaan heidät. Kisa nimittäin käydään Open-formaatilla, joten kuka tahansa, joka uskoo kykenevänsä laskemaan kilpailupaikat turvallisesti, on tervetullut. Kilpailuun mahtuu maksimissaan 100 lautailijaa.

IS-Openin järjestävät Kustom Promotion Oy yhdessä Iso-Syötteen hiihtokeskuksen kanssa.

Tapahtumajärjestä Mikko Kittelä on tapahtumasta innoissaan “Puitteet Iso-Syötteellä kilpailun järjestämiselle on mahtavat, joten Slopestyle radasta saadaan varmasti erittäin hieno ja laskijoille hauska. “

Toimitusjohtaja Jorma Terentjeff näkee kilpailun saamista Iso-Syötteelle erittäin merkittävänä. Se on tärkeä askel hiihtokeskuksemme kehittämisessä kohti kansainvälistä hiihto- ja kilpailukeskusta.

 

 

LISÄTIETOJA:

 

KUSTOM PROMOTION OY

Toimitusjohtaja

Mikko Kittelä

mikko.kittela@kustompromotion.com

+358 44 518 3191 ja

 

Toimitusjohtaja

Jorma Terentjeff

jorma.terentjeff@avanti.fi

+358 400 682112

Takaisin ajankohtaista sivuille