Kustomin kesäkuulumisia

20/09/2014

Kustom on ollut mukana useissa eri kesätapahtumissa. Tässä hieman makupaloja kesästä:

Lahden Golfin jäsenlauantai:

Lahden Golf järjesti jäsenilleen jäsenlauantain heinäkuussa. Ohjelmassa oli yhteislähtökilpailu sekä illanvietto hyvän ruuan ja musiikin tahdissa. Kustom toimitti jäsenlauantaihin teltat, ruokapöydät sekä pystypöydät. 

 

Messilä Bike Weekend:

Messilässä vietettiin todellinen pyöräilyviikonloppu kun Messilä Bike Weekend kilpailtiin heinäkuun lopulla. Ohjelmassa oli maraton maastopyöräily, alamäkipyöräilyn Suomi-sarjan kauden päätösosakilpailu, dirt-hyppykilpailu sekä BMX-racing kilpailu. Kilpailijoita osallistui kaikkiin lajeihin yhteensä lähes 300. Lisäksi huoltojoukkoja sekä katsojia oli paikalla satoja. Kustom hoiti tapahtuman markkinointia sekä yhteistyökumppaneiden hankintaa. Lisäksi Kustom ylläpiti tapahtuma-alueen kioskin sekä järjesti jatkobileet Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneella. Tapahtuman pääyhteistyökumppaneina toimivat: Veikkaus, Rax, Lahden Seurahuone, Etelä-Suomen Sanomat, Multiprint.

 

 

Summer Up kesäjuhlat

Kustom kalusti Summer Up festivaalin työntekijöiden ja yhteistyökumppaneiden kesäjuhlat elokuussa. Juhlissa vietettiin iltaa Kustomin telttojen alla, sekä ruokailtiin Kustomin pöytien ääressä. 

 

Weekend Festival:

Kustom toimitti teltat Total Sec turvallisuuspalveluille Weekend Festivaalin Helsinkiin. Teltat toimivat niin ensiavun tarpeissa kuin narikkanakin.

 

Ravintolapäivä:

Ruokapöydät ja pystypöydät löytyivät ravintolapäivänä Lahden Karistosta jossa Kariston BBQ Crew pisti pystyyn herkullisen Amerikan BBQ ravintolan. Tarjolla oli erittäin maukkaita ribsejä ja kanafileitä, unohtamatta suussasulavaa mustikkajuustokakkua. 

 

Cheek stadionkonsertit:

Yhteistyö Total Secin kanssa jatkui Cheekin stadionkonserteissa jossa Kustomin teltat toimivat jälleen monessa tärkeässä tehtävässä.

 

Ja lisää on tulossa.. Katseet on jo käännetty kohti syksyä ja tulevaa talvea. Pysyhän kuulolla sillä luvassa on huikeita uutisia tapahtumien osalta. Ainakin tapahtumien kuten Stars of the Stadiumin ja IS Openin tiimoilta on odotettavissa lisäinfoa :)

Takaisin ajankohtaista sivuille