kohti IS Openia!

14/03/2014

Slopestyle oli olympialajina ensimmäistä kertaa mukana Sotshin olympialaisissa. Nyt tämä uusi olympialaji nähdään kansainvälisenä kilpailuna myös Suomessa.

Is Open, Suomen ensimmäinen 5 tähden Slopestyle-kilpailu lasketaan parhaissa kevätkeleissä Iso-Syötteellä 2.-­5.4.2014. Kilpailu käydään open­formaatilla ja maksimi osallistujamäärä on 100. Palkintorahaa on jaossa 50 000$. Laskijailmoittautuminen on käynnissä ja lähes puolet avoimista paikoista on jo täytetty. Tällä hetkellä laskijoita on ilmoittautunut, Suomesta, Sveitsistä, Yhdysvalloista, Kanadasta ja Ruotsista. Laskijalistan perusteella voi todeta, että kilpailusta on tulossa erittäin kovatasoinen ja paikanpäällä nähdään todennäköisesti myös olympialaisista tuttuja nimiä.

”Kilpailu on herättänyt paljon kiinnostusta laskijoiden keskuudessa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. On hienoa että saamme Suomeen erittäin kovatasoisen slopestyle-­kilpailun heti olympialaisten jälkeen.” Tapahtumajärjestäjä Mikko Kittelä kertoo. ”Laskijailmoittautuminen on käynyt erittäin vilkkaana. Jos mielii mukaan kannattaa laittaa ilmoittautuminen sisään mahdollisimman nopeasti.” Kittelä vinkkaa.

Tapahtuma on suunnattu koko perheelle ja slopestyle-­kilpailun lisäksi luvassa on paljon erilaista viihdykettä niin perheen pienimmille, kuin vanhemmallekin katsojille.

IS Open on osa kansainvälistä World Snowboard Tour kilpailukiertuetta ja kilpailun järjestävät Kustom PromotionOy yhdessä Iso-­Syötteen hiihtokeskuksen kanssa.

Seuraa IS Openin rakennusta tapahtuman nettisivuilta www.isopen.fi, Facebookista sekä Instagramista ja Twitteristä hästägillä #isopen

 

  

Takaisin ajankohtaista sivuille