Recycled Rail Day

26/02/2014

Järjestyksessään ensimmäinen Recycled Rail Day lumilautailutapahtuma järjestetään Helsingin Narinkkatorilla lauantaina 8.3. klo 18-21. Ohjelmassa on reilikilpailu, jossa Suomen parhaimmat lumilautailijat ottavat mittaa toisistaan.  Kilpailun voittaja saa kutsun Tokion Rail Days tapahtumaan. Jaossa on myös raha- ja tuotepalkintoja.

Narinkkatorilla nähdään myös tapahtuman yhteistyökumppanit Mini, Mountain Dew sekä Burton. Recycled Rail Day on rakennettu  kierrätys teeman ympärille joten kierrätys ja uusiokäyttö ovat kantavina teemoina ja näkyvästi esillä myös tapahtumassa. Tapahtuman yhteistyökumppaneilla Mountain Dew:llä ja Burtonilla on vahva yhteistyö ja tausta kierrätyksen parissa. Burton valmistaa vaatteita, reppuja, hanskoja ja kasseja jotka ovat tehty kierrätettyjen Mountain Dew pullojen PET-muovista. Ensi vuonna PET-muovia käytetään jopa lumilautojen valmistuksessa. Tule tutustumaan tähän kierrätysketjuun ja ihastelemaan Mini Hatchback-malleja Narinkkatorille.

Lumilautailijat kilpailevat toisiaan vastaan käsikaiteita sisältävällä kilpailualueella, joka rakennetaan tapahtumaa varten rakennustelineestä. Rakennelman korkeus on 5,5m, leveys 13m ja pituus 25m. Kilpailussa yksi avoin sarja, johon kaikki voivat osallistua. Voittaja saa matkan ja kutsun yhteen maailman suurimmista reilikilpailuista, Tokion Rail Days-tapahtumaan. 

Takaisin ajankohtaista sivuille